Ajankohtaista – avoimet kurssit

Läsnäolon ja anteeksiannon pääsiäinen

30.3. – 1.4. 2018.

Kaipaatko rauhaa ja hallinnan tunnetta elämääsi? Tuntuuko siltä, että aina on jotakin suoritettavaa? Juuri kun luulit, että voit vähän hidastaa tahtia ja levätä, tapahtuu taas jotain, joka vaatii huomiotasi ja vie mielenrauhasi. Tätäkö tämä nyt on aina kuolemaan saakka? Milloin “elämä” voisi oikeastaan alkaa? Tämä on tuttua juttua aika monelle – on aivan kuin toteuttaisi ennalta määrättyä käsikirjoitusta “Etsi, mutta älä milloinkaan löydä!”
Olen löytänyt! Haluan jakaa löytämäni, säästääkseni sinut turhilta ja aikaavieviltä kiertoteiltä!

Kysymys on sinusta itsestäsi, omista ajatuksistasi ja uskomuksistasi. Maailmasi on oma luomuksesi. Se muuttuu, kun sinä muutut!
Riittää, että tulet tietoiseksi sinua ohjaavista ohjelmoinneista ja vahingollisista uskomuksista sekä anteeksiannon
ratkaisevasta merkityksestä. Vasta tämän oivalluksen jälkeen voit itse valita, mihin mielesi voiman ohjaat.

Minäkin olen ollut pakonomainen suorittaja ja kontrollifriikki. Olen jatkuvasti etsinyt jotain ratkaisua muuttaakseni elämääni onnellisemmaksi, ollakseni vihdoin tyytyväinen. Olen osallistunut kymmenille kursseille, lukenut satoja kirjoja, opiskellut ja opettanut itsetuntemusta, mindfulness-tekniikkaa ja monia muita teemoja ja asioita vuosikausia.

On totta, että tekniikoista ja tiedosta on apua. Monet menetelmät vähentävät tutkitusti stressiä ja ahdistusta. Mutta ne ovat vain menetelmiä, eivät päämääriä tai ratkaisuja. Tieto yksinään ei vielä muuta mitään, tarvitaan uuteen käytäntöön johtava oivallus. Sitä voi kutsua tietoisuudeksi, joka on eri asia kuin tiedon varastointi. Oivallus oman mielesi toiminnasta on kaiken perusta. Omalla mielelläsi on mahtava voima, mutta sinun täytyy tulla tietoiseksi kaikesta siitä, mikä estää sinua käyttämästä tuota voimaa.

Jos olet valmis jättämään vanhat ajattelumallisi ja uskomuksesi taaksesi ja aloittamaan aivan uuden elämäntavan, tule läsnäolon ja anteeksiannon retriittiin 30.3. – 1.4. 2018.

Oivallus ja muutos vaatii vain halukkuutta, ei mitään oppirakennelmaa, uskontoa tai tekniikkaa! Sinun ei tarvitse luopua mistään muusta kuin vanhoista, vahingollisista ajatustottumuksistasi.

Pääsiäisretriitti alkaa pitkäperjantaina 30.3. klo 16.00 ja päättyy pääsiäissunnuntaina  1.4. klo 16.00. Paikka on Kallio-Kuninkala   (Metsä-Kuninkalan talo) Järvenpäässä. Retriitin kokonaishinta on 365 € ja se sisältää ohjelman, majoituksen ja maukkaat ateriat.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen viimeistään 24. 2. 2018, laineanne@gmail.com tai puhelimitse 044 5586127, Anne Laine. 

PS. Jos olet kiinnostunut, mutta vähän arveluttaa, voin kertoa, että sinulla on oikeus keskeyttää osallistumisesi milloin tahansa retriitin aikana, jolloin maksat vain siihen asti nauttimastasi palvelusta ja kurssitilasta! Ilmoittaudu mahdollisimman pian ja todellakin, soita tai lähetä sähköpostia, jos sinulla on jotain kysyttävää mistä tahansa retriittiin liittyvästä laineanne@gmail.com, 044 5586127,