Ajankohtaista – avoimet kurssit

Mindfulness-kurssi syyspäiväntasauksen aikaan 22.-24.9.2017
Tahdotko päästä eroon turhasta murehtimisesta ja huolehtimisesta, jatkuvasta ajatusten pyörittelystä?
 
Mindfulnessin harjoittaminen vaikuttaa positiivisesti fyysiseen ja psyykkiseen hyvinvointiin ja se tehoaa myös vaikeisiin kiputiloihin ja sairauksiin. Keho-mieliyhteys vahvistuu ja tulet tietoiseksi ajatuksistasi ja reagointitavoistasi, jotka saattavat vaikuttaa siihen, minkälaisia asioita vedät puoleesi.
 
Ajatuksilla, joista et ole ollenkaan tietoinen, voi olla huomattavan suuri vaikutus elämääsi. Jos et ole tietoinen automaattisista tavoistasi ajatella ja reagoida, et myöskään voi muuttaa niitä, vaikka haluaisitkin.
 
Päätä nyt sitoutua huolehtimaan itsestäsi niin, että ylimääräinen, tarpeeton ja krooninen stressi poistuu elämästäsi. Se on täysin mahdollista!
 
Opit suuntaamaan huomiosi sinulle tärkeisiin asioihin
ja pitämään mielesi vakaana. Opit päästämään irti turhista ärsykkeistä, jotka hajottavat huomiosi ja keskittymisesi. Tulet tietoiseksi kehosi viesteistä, jotka kertovat myös, onko toimintasi takana pelko vai luottamus. Voit päästää irti pelosta ja alkaa elää vapaammin ja aidommin omana itsenäsi.
 
Hinta koko viikonlopusta täysihoidolla 1 hh on 275 euroa. Ilmoittautuminen laineanne@gmail.com tai 044 5586127 viimeistään 18.9.2017.