Ajankohtaista – avoimet kurssit

Anna anteeksi itsellesi – viikonloppu 4.-6.1.2019 Ystävyyden Majatalossa

Onko sinun vaikea osoittaa itsellesi myötätuntoa? Puhutteletko ja kohteletko itseäsi vähättelevästi ja julmasti? Onko sinun vaikea rentoutua ja olla läsnä tässä hetkessä? Tuntuuko, että ei oikein voi koskaan hellittää, luottaa ja kokea itseään hyväksytyksi? Onko rentoutuminen ja läsnäolo vaikeaa? Koetko usein syyllisyyttä ja häpeää?

Jos et pysty antamaan anteeksi itsellesi, syyttely, vähättely ja rangaistuksen pelko tekevät elämästäsi hankalaa. Pyörittelet mielessäsi omia tekojasi tai tekemättä jättämisiäsi, vertailet itseäsi muihin ja kärsit huonommuudentunteista. Itselle anteeksi antaminen ja itsensä hyväksyminen tuntuu vaikealta. Toiselle voi ehkä antaa anteeksi paljonkin, mutta itselleen ei.

Tämän viikonlopun aikana käymme läpi prosessia, joka auttaa sinua antamaan anteeksi itsellesi ja luopumaan häpeästä ja syyllisyydestä.  Teemme myös rentoutumis- ja tietoisuustaitoharjoituksia. Loppiaisviikonlopun jälkeen on kevyempi lähteä kohti uutta, rennompaa ja vapaampaa vuotta 2019.

Viikonlopun hinta on 280 €, joka sisältää ohjelman, yöpymisen ja ateriat. Lisätiedot ja ilmoittautuminen Anne Laineelle, 044 5586127 tai laineanne@gmail.com

Kurssipaikasta löydät tiedot tästä.