Anne Laine

anne-laineKoulutukseni ja kokemukseni sekä ajatuksia oppimisesta

Ekonomi (HKKK, nyk. Aalto-yliopisto), pääaineena johtaminen ja organisaatiot,  Nlp Master Practitioner (International NLP & Sun NLP, USA), Structural Consulting Coach (Fritz Consulting, USA), EFT-terapeutti

Organisaatiopsykologian, psykodraaman, soveltavan draaman ja tarinateatterin opintoja sekä pari lukukautta radiotyötä.

Olen luonnon ja hiljaisuuden ystävä ja opiskellut sekä vaellusohjaajaksi että maaseutu- ja elämysmatkailun asiantuntijaksi (UTA, täydennyskoulutus).

Olen toiminut yli 15 vuotta esimiehenä ja johtajana asiantuntijaorganisaatioissa.            Olen luullakseni tehnyt kaikki mahdolliset virheet, joihin vastavalmistunut esimies syyllistyy tietoisesti ja varsinkin tietämättään.  Kokemusta on sekä johtamisen ihanuudesta että kurjuudesta.

Olen ollut ovelta ovelle – myyjä ja  kiinteistönvälittäjä. Tunnen siis myyntityön onnistumisen riemun ja hylätyksi tulemisen tuskan.

Työyhteisökouluttajana ja organisaatioiden kehittäjänä olen toiminut vuosina 1995 – 2003 ja uudelleen vuodesta 2006 edelleen. Mindfulness-kursseja olen ohjannut  vuodesta 2009 alkaen sekä avoimina että tilauksesta ryhmille.  Meditaatio on kuulunut elämääni  vuodesta 1988. Tästä voit tilata CV:n.

Todistukset ja säilötyn tiedon määrä eivät kerro mitään tietoisuuden tasosta tai kyvystä kohdata omia tunteitaan tai auttaa toista ihmistä.  Kokemuskaan ei takaa mitään, jos se on vain vanhan kokemuksen toistumista yhä uudelleen. Tiedon on mentävä lihaksiin, laskeuduttava päästä sydämeen, muututtava asenteiksi ja teoiksi. Oppimista on tapahtunut vasta, kun oleminen ja käyttäytyminen muuttuu.

Kokeile itse, voinko johdattaa sinut ja yhteisösi päästämään irti pakoista ja elämään vapaana toiveittesi ja tavoitteittesi mukaista elämää.  Ota yhteyttä!

Tarinani                                                                                                      Takaisin