Hyödyt

Mitä hyötyä tästä on? Viisi syytä miksi jokaisen pitäisi harjoittaa mindfulnessia!
  1. Stressin lievittyminen
  2. Tuskallisten tunteiden ja kivun parempi sieto ja hallinta
  3. Paremmat ihmissuhteet
  4. Keskittymiskyvyn paraneminen
  5. Jatkuvan, pakonomaisen ajattelun lopettaminen

Stressi aiheuttaa sairauksia ja ennenaikaista vanhenemista. Stressimekanismista enemmän täällä.

Vaikeat, ei-toivotut tunteet ja kipu tulevat jokaisen osalle. Elämään kuuluu tuskaa ja kipua, mutta kärsimys on itse aiheutettua. Lisää siitä täällä.

Ihmissuhdeongelmat ovat lähes yleisin syy siihen, että ihmiset kokevat onnettomuutta ja masennusta. Mindfulness auttaa sinua parantamaan ihmissuhteitasi joka tasolla, kotona ja työpaikalla. Miten niin? Lue lisää tästä.

Keskittymiskyvyn puute, tunne siitä ettei kykene suoriutumaan tarkkuutta vaativista työtehtävistä tai että keskeytyksiä on niin paljon, että ei ehdi tehdä kaikkea sitä mitä pitäisi, on hyvin yleinen ongelma. Mindfulness auttaa lisäämään keskittymiskykyä ja myös luovuutta.  Lue lisää tästä.

Jatkuvat ajatukset saavat meidät suunniltamme, haittaavat keskittymistä ja unta, ajavat meidät riippuvuuksiin ja harkitsemattomiin tekoihin, estävät meitä saavuttamasta tavoitteitamme ja haittaavat elämäämme monin tavoin. Mindfulness vähentää pakonomaista ajattelua, jolloin voit valita ajatuksesi ja sen, miten mieltäsi käytät. Harjaantumaton mieli käyttää sinua, tästä lisää täällä.