Oletko osa ongelmaa vai ratkaisua?

Haluatko kehittää maailmaa paremmaksi paikaksi kaikille? Oletko halukas parantamaan epäkohtia ja ratkaisemaan ongelmia.  Luultavasti, jos luet tätä.  

Maailma koostuu energiasta ja vetovoiman laki takaa, että samankaltaiset energiat vetävät toisiaan puoleensa. Se, mihin energiaa keskitetään, voimistuu ja kasvaa.

Meillä on kuitenkin usein tapana “parantaa” maailmaa keskittymällä tarmokkaasti ongelmiin tai sitten keskittymällä inhoamaan ja vihaamaan kaikkea sitä, mikä väärin, huonosti, epäoikeudenmukaisesti jne. Kirjoitamme ja puhumme näistä asioista, järjestämme mielenosoituksia, kirjoitamme adresseja, vetoomuksia, olemme äänessä ja tohkeissamme. Käytämme voimakasta energiaa – ja paljon. 

Kun keskityt ongelmiin ratkaisujen sijasta, toimintaan sisältyvä energia on ongelmaenergiaa ja lisää ongelmia. Samoin silloin, kun keskityt inhoamaan ja vihaamaan sellaisia olosuhteita tai asioita, joista et pidä, keskität energiasi niihin ja saat ne lisääntymään.

Arvostelevan, vihaisen, tuomitsevan ja pelokkaan energian vallassa tehdyt teot eivät yleensä auta yhtään. Päinvastoin, ne vain lisäävät ongelmia.

Mitä enemmän keskityt siihen, mitä et halua, sitä enemmän saat sellaista, mitä et halua

Ehkä kysyt, mitä pitäisi tehdä niille “pahoille” ja “kauheille” voimille, jotka tuntuvat olevan ohjaksissa kaikkialla. No, lakkaa edistämästä niitä, lakkaa tekemästä töitä niille! Miten se tehdään? Lopeta keskittyminen siihen, mikä on väärin ja mitä pitää vastustaa. Ota tietoisuutesi voima takaisin itsellesi ja keskity niihin asioihin, joita tahdot edistää. Ole niiden puolella, älä mitään vastaan!

Vakuutu siitä, että oma tietoisuutesi on voimakas energiatyökalu, ja keskittämällä sen niihin asioihin, joita haluat edistää ja joitten haluat maailmassa toteutuvan, teet valtavan arvokasta työtä. Oikeastaan mitenkään muuten et voikaan saada aikaa myönteisiä asioita.

Tarkoittaako tämä sitä, ettei pitäisi tehdä mitään?

Ei tietenkään, toiminta on tärkeää. Mutta vielä tärkeämpää on toiminnan motiivi. Jos toimit pelosta, vihasta ja vastustuksesta, lopputulos on aina negatiivinen, ellei heti niin pitkällä aikavälillä aina. Sen sijaan luottamuksesta ja rakkaudesta lähtevä toiminta tuottaa tulosta, jolla on kauaskantoinen ja laaja myönteinen vaikutus.

Toimi tietoisesti.  Kysy itseltäsi aina toimintaan ryhtyessäsi, onko toimintasi motiivina jonkin asian vastustaminen vai oletko jonkin asian puolella. Keskitä myös kaikki ajatuksesi siihen, mitä hyvää haluat tapahtuvan. 

 Tietoisuus ja tekeminen – miten muutat maailman?

Tietoisuutesi määrittää sen, miten havaitset ja havaintosi luovat todellisuutta

Sinä olet tärkeä, sinun energiasi tarvitaan! Jokainen meistä on korvaamattoman tärkeä.  Maailma muuttuu vain siten, että yksi ihminen kerrallaan muuttaa omaa energiaansa muuttamalla tietoisesti havaitsemisensa kohdetta. Sinä olet ainoa, joka voi sen tehdä. 

Fransiscuksen rukousta  mukaillen

Ryhdy rauhan välikappaleeksi:  siellä missä aistit vihaa, keskity rakkauteen, missä havaitset loukkauksia, keskity anteeksiantoon, missä koet epätoivoa, keskity uskoon, missä on epätoivoa, keskity toivoon, missä pimeyttä, keskity valoon, missä surua, keskity iloon.